ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αίτηση ακύρωσης της απόφασης για τα 30.000 ευρώ καταχώρησε ο Δήμαρχος Πάφου

Αίτηση ακύρωσης της απόφασης για τα 30.000 ευρώ καταχώρησε ο Δήμαρχος Πάφου

Άμεσες οδηγίες στους δικηγόρους του έδωσε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, όπως καταχωρήσουν άμεσα στο Δικαστήριο αίτηση ακύρωσης της απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας που τον αφορά,  για υπόθεση δυσφήμισης.

Διαβάστε επίσης: Καμπάνα 30.000 ευρώ στον Φαίδωνος για δυσφημιστικές δηλώσεις σε εκπομπές


Έχω  ανέφερε , “ πολύ καλή υπεράσπιση στην ισχυριζόμενη δυσφήμιση στην υπόθεση και θα αποδείξω ότι όλες οι αναφορές μου ήταν αληθείς”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook .

Ο κ. Φαίδωνος αναφέρει πως δεν είχε καμία πρόθεση να μην υπερασπιστεί τον εαυτό του στην υπόθεση, και πως η παράλειψη εκ μέρους του εμφάνισης στο Δικαστήριο με δικηγόρο οφείλεται πραγματικά σε λάθος, λόγω του καθημερινού βαρυφορτωμένου προγράμματος εργασίας του και των συχνών απουσιών του στο εξωτερικό για εκτέλεση των καθηκόντων του ως Δημάρχου Πάφου και του όγκου των εγγράφων που τοποθετούνται καθημερινά στο γραφείο του μέσα στα οποία παρεισέφρησε το κλητήριον ένταλμα.

Ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε πως σήμερα έχει πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ ότι ως ισχυρίζονται, έχει εκδοθεί ερήμην του δικαστική απόφαση για πληρωμή αποζημιώσεων σε υπόθεση για ισχυριζόμενη δυσφήμιση.

Το μόνο  συνέχισε, που μπορεί  να ανακαλέσει τώρα στη μνήμη του είναι ότι του είχε επιδοθεί κλητήριον ένταλμα καταχωρημένο στο Επαρχικό Δικαστήριο Λάρνακας για ισχυριζόμενη δυσφήμιση το οποίο λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του και των συχνών ταξιδιών του στο εξωτερικό, όχι από αμέλεια ή ασέβεια προς το Δικαστήριο και τον ενάγοντα αλλά εκ παραδρομής και ανθρωπίνου λάθους παρέπεσε και αναμίχθηκε με άλλα έγγραφα στο γραφείο του, ως ανακάλυψε σήμερα μετά την ανακοίνωση και δεν καταχώρησε εμφάνιση στο Δικαστήριο.

Μόλις,  ανέφερε ο κ. Φαίδωνος, διάβασε στα ΜΜΕ τη σχετική ανακοίνωση για έκδοση δικαστικής απόφασης εναντίον του και βρήκε το κλητήριον, αμέσως επικοινώνησε με τους δικηγόρους του και τους έδωσα οδηγίες να καταχωρήσουν άμεσα στο Δικαστήριο αίτηση ακύρωσης της απόφασης”

Σημειώνεται πως επί τους θέματος έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση το  Γραφείο Τύπου της Παγκύπριας Οργάνωσης Σιτηροπαραγωγών, αναφορικά με δικαστική απόφαση που εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εναντίον του Δημάρχου Πάφου για αποζημιώσεις προς όφελος του κ. Κυριάκου Καϊλά, Προέδρου της Οργάνωσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top