ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Βάλε το μαχαίρι ακριβώς στην καρδιά»

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Βάλε το μαχαίρι ακριβώς στην καρδιά»

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μεχμέτ Ουλούγκιουν στον κατεχόμενο Καραβά, η προσαγωγή των δύο υπόπτων στο «δικαστήριο» και η κηδεία του θύματος αποτελεί το κύριο θέμα στις τέσσερεις από τις πέντε τουρκοκυπριακές εφημερίδες με αναφορές επίσης και στη σύλληψη έξι ατόμων από την Τουρκία, με την κατηγορία ότι ανήκουν σε συμμορία που ελέγχουν τα νυκτερινά κέντρα και τα καμπαρέ στα κατεχόμενα, στην εκδήλωση μνήμης στον πρώην ηγέτη των Τ/κ Φαζίλ Κιουτσιούκ και στην απόφαση της «επιτροπής» κατώτατου μισθού να αυξήσει το όριο του κατώτατου μισθού.

Η εφημερίδα «Αφρίκα» (Αφρική), με τίτλο «Υπό δρακόντεια μέτρα η δίκη για τον δολοφονία» γράφει ότι ενώπιον «δικαστηρίου» μεταφέρθηκαν οι δύο ύποπτοι για τη δολοφονία του 53χρονου ενώ η μεταφορά τους έγινε με τη συνοδεία ισχυρής «αστυνομικής δύναμης». Προβάλλει ακόμα τον θάνατο του Στήβεν Χόκινγκ, Βρετανού φυσικού και κοσμολόγου. Γράφει ακόμα για τον πνιγμό νεαρού σε θαλάσσια περιοχή της κατεχόμενης Κερύνειας. Ο 24χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μετά την μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Η εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού), με τίτλο «Αυτός ο λαός ποτέ δεν σε ξεχνά» αναφέρεται στην εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιήθηκε χθες στην κατεχόμενη Κερύνεια με την ευκαιρία των 112ων γενεθλίων του πρώην ηγέτη των Τ/κ Φαζίλ Κιουτσιούκ. Κατά την εκδήλωση έγινε αποκάλυψη ενός νέου μνημείου/ προτομής του Κιουτσιούκ. Προβάλλει ακόμα την απόφαση για αύξηση του ορίου του κατώτατου μισθού, κατά 190 τουρκικές λίρες (40 ευρώ). Αλλού αναφέρεται στην κηδεία του 53χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε την Τρίτη από τους ενοικιαστές του στον Καραβά.

Η εφημερίδα «Χαβαντίς» (Είδηση), με τίτλο «Τον σκοτώσαμε από εκδίκηση» γράφει ότι στις καταθέσεις τους οι δύο ύποπτοι για τον φόνο του 53χρονου ανέφεραν ότι ο λόγος ήταν η εκδίκηση λόγω της σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε η 35χρονη από τον 53χρονο. Αλλού αναφέρει ότι κηδεύτηκε χθες το θύμα της δολοφονίας στον κατεχόμενο Καραβά κατά την οποία η σύζυγος του θύματος κατηγόρησε τους δολοφόνους του για ψευδείς δηλώσεις και συκοφαντία. Αλλού γράφει ότι οκτώ άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι εμπλέκονται σε σπείρα διαρρηκτών και τους οποίους η «αστυνομία» έψαχνε εδώ και τρείς μήνες.

Η εφημερίδα «Κίπρις» (Κύπρος), με τίτλο «Βάλε το μαχαίρι ακριβώς στην καρδιά» προβάλλει τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 53χρονου Μεχμέτ Ουλούγκιουν και γράφει ότι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της υπόθεσης, φαίνεται ότι ο ηθικός αυτουργός είναι η 35χρονη. Γράφει αλλού ότι έξι άτομα συνελήφθησαν και κατηγορούνται ότι είναι μέλη εγκληματικής σπείρας από την Τουρκία που προσπαθεί να ελέγξει τα καμπαρέ και νυχτερινά κέντρα στην Κερύνεια. Αναφέρεται ακόμα σε δηλώσεις της «υπουργού» υγείας Φιλίζ Μπεσίμ σχετικά με την ακαταλληλότητα του κτηρίου του «κρατικού» νοσοκομείου.

Η εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), με τίτλο «Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο» γράφει ότι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν στο «δικαστήριο» τα δύο άτομα που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Μεχμέτ Ουλούγκιουν στον κατεχόμενο Καραβά. Αλλού γράφει ότι δημοσιογράφος της εφημερίδας επισκέφτηκε την περιοχή Λεύκας και Απλικίου και ενώ σε δηλώσεις του ο «δήμαρχος» Λεύκας Αζίζ Καγιά είπε η τ/κ πλευρά είναι έτοιμη ενώ η ε/κ δεν έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της ακόμη. Αναφέρει ακόμα ότι, από την 1η Μαρτίου ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί κατά 120 τουρκικές λίρες (περίπου 40 ευρώ) φτάνοντας το ποσό των 2365 τουρκικές λίρες (494 ευρώ).

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top