ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Δικαστήριο οι δύο φίλαθλοι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Δικαστήριο οι δύο φίλαθλοι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας αναμένεται να οδηγηθούν την Δευτέρα (19/3), που συνελήφθησαν το Σάββατο (18/3), στο ντέρμπι Ομόνοιας-ΑΕΚ.

Πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΑΕΚ, που διεξήχθη στο χθες το απόγευμα στο Στάδιο ΓΣΠ, συνελήφθη 47χρονος, για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον ανδρών ασφαλείας του γηπέδου.

Επίσης, μετά το τέλος του αγώνα, κατά την αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο, 47χρονη συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της δημόσιας εξύβρισης μελών της Αστυνομίας.

Στη συνέχεια και τα δυο πιο πάνω πρόσωπα αφέθηκαν ελεύθερα και αναμένεται αύριο (19/3) να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE