ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέσυρε αστυνομικούς για να γλιτώσει – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέσυρε αστυνομικούς για να γλιτώσει – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Οδηγός οχήματος, κτύπησε και τραυμάτισε δύο μέλη της Αστυνομίας προκειμένου να γλιτώσει την σύλληψη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ τα Τρίτης (20/3) εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένα σε δρόμο της Λεμεσού 300γρ κοκαΐνης.

Το σημείο τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση από μέλη της Αστυνομίας, όπου λίγο αργότερα, θεάθηκε ένα όχημα να πλησιάζει και ο συνοδηγός να κατεβαίνει για να παραλάβει το πακέτο.

Ο 43χρονος συνοδηγός συνελήφθη αμέσως από τους αστυνομικούς, ενώ ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει με το όχημά του.

Στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει, ο οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς και κατάφερε να διαφύγει.

Οι δύο αστυνομικοί, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν εκδορές και μώλωπες στο σώμα τους και τους δόθηκε αναρρωτική άδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE