ΛΑΡΝΑΚΑ: Γέμισε λύματα βόθρων κεντρικός δρόμος -Κίνδυνος για κατάρρευση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γέμισε λύματα βόθρων κεντρικός δρόμος -Κίνδυνος για κατάρρευση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωνάζουν οι κάτοικοι της περιοχής Μητρόπολης Σωτήρος στην Λάρνακα, για ετοιμόρροπη πολυκατοικία από την οποία διαρρέουν λύματα στους δρόμους.

Μεγάλη εστία μολύνσεως είναι πολυκατοικία, στην περιοχή Μητρόπολης Σωτήρος στην Λάρνακα, η οποία βρίσκεται πλησίον δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου.

Οι κάτοικοι της περιοχής, δεινοπαθούν μέσα στη δυσωδία και τα κουνούπια, εξαιτίας της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, της οποίας οι αρμόδιοι εδώ και χρόνια δεν λένε να καθαρίσουν τα λιμνάζοντα ύδατα που ξεχειλίζουν από το σύστημα αποχέτευσης.

Στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας μάλιστα, υπάρχει μόνιμα μια λίμνη από βρώμικα νερά που έχουν πρασινίσει.

Το οξύμωρο στην υπόθεση είναι ότι, στην εν λόγω πολυκατοικία, υπάρχουν ένοικοι και στεγάζονται μάλιστα και καταστήματα, ενώ υπάρχουν και άλλα σπίτια στην περιοχή.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο ThemaOnline, o Δήμος Λάρνακας είναι ενήμερος για την κατάσταση και στο παρελθόν είχε υποσχεθεί ότι θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα, ωστόσο, πέραν κάποιων ενεργειών, δεν έχει γίνει τίποτα περισσότερο για να επιλυθεί το πρόβλημα.

Επίσης, όπως ενημερωθήκαμε, η συγκεκριμένη πολυκατοικία, μοιάζει με ετοιμόρροπη, λόγω και της παλιάς αρχιτεκτονικής της, αλλά και λόγω των σωλήνων που έχουν φθαρεί και διαβρωθεί από το νερό και τα λύματα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE