ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα-σοκ για Παγδατή στο Masters του Μαϊάμι – ΒΙΝΤΕΟ

Ήττα-σοκ για Παγδατή στο Masters του Μαϊάμι – ΒΙΝΤΕΟ

O 21χρονος Τζάρεντ Ντόναλντσον ήταν ο νικητής του σημαντικότερου ματς της πρεμιέρας στο Masters του Μαϊάμι, κερδίζοντας 2-0 σετ τον Μάρκο Παγδατή στο βραδινό session της Τετάρτης.

Πρεμιέρα είχαμε χθες στο δεύτερο συνεχόμενο Masters επί αμερικανικού εδάφους, στη Φλόριντα.

Από την Παρσκευή θα αρχίσουν να ρίχνονται στη μάχη τα βαριά ονόματα του ταμπλό, ενώ τις δύο πρώτες ημέρες οι unseeded τενίστες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, κάνοντας όνειρα για διάκριση σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά στον κόσμο.

Ενας από τους νεαρούς τενίστες του ταμπλό, με πολύ καλές προοπτικές για το άμεσο μέλλον, ο Τζάρεντ Ντόναλντσον, πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στο φορμαρισμένο Μάρκο Παγδατή και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο Μαϊάμι.

Ο 21χρονος από το Rhode Island, είχε περισσότερη ψυχραιμία και αποφασιστικότητα στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα, φτάνοντας στη σημαντική επικράτηση με 6-3, 6-4 μετά από 1 ώρα και 48 λεπτά αμφίρροπης μονομαχίας στο κεντρικό court.

Ο Ντόναλντσον, Νο49 της παγκόσμιας κατάταξης, έσωσε και οχτώ break point του Μάρκου Παγδατή, εφτά εκ των οποίων στο εναρκτήριο σετ, ενώ ο ίδιος χρειάστηκε μόλις μια ευκαιρία στο πρώτο σετ και ένα ακόμη break στο 2ο.

Πέρυσι, ο ταλαντούχος άσος έφτασε μέχρι τον 4ο γύρο του Miami Open ως qualifier, ενώ και φέτος έχει προοπτικές για να φτάσει ψηλά.

Στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει μια ακόμη παλιοσειρά του tour, τον Φελισιάνο Λόπεζ ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Νταβίντ Γκοφάν που είναι άγνωστη η κατάσταση που θα επιστρέψει στο tour, μετά τον τραυματισμό του στο μάτι.

 

Στο μεταξύ, από τους πρώτους αγώνες για το κάτω μέρος του ταμπλό, προέκυψαν και οι αντίπαλοι των top seed.

Ο θριαμβευτής του Indian Wells, Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, θα ξεκινήσει με αντίπαλο τον Τόμι Χάασε ενώ το Νο2 του ταμπλό, Μάριν Τσίλιτς θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Πιερ Χιουζ Ερμπέ.

Γαλλικός εμφύλιος ανάμεσα στον 30-Γκασκέ και τον Ζέρεμι Σαρντί, μετά τη νίκη του δεύτερου με 6-3, 7-6(2) επί του Ροτζέριο Ντούτρα Σίλβα.

Τον νεαρό Σουηδό wild card, Μίκαελ Ίμερ θα αντιμετωπίσει ο Μίλος Ράονιτς ενώ ο πρώτος αντίπαλος του Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι ο Μπενουά Περ ο οποίος κέρδισε 1-6, 6-1, 6-2 τον Μίσα Ζβέρεφ σε ένα εντυπωσιακό ματς.

 

Πηγή: tennis24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top