Oι χειρότεροι «εφιάλτες» του ΑΠΟΕΛ

Oι χειρότεροι «εφιάλτες» του ΑΠΟΕΛ

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό προσφέρει η ιστοσελίδα transfermarkt.com παραθέτοντας τους παίκτες που έχουν «ματώσει» τα δίχτυα της ομάδας του ΑΠΟΕΛ (το ίδιο συμβαίνει και με άλλες ομάδες) ονομάζοντας τους ως «χειρότεροι εφιάλτες» ή «αυτούς που φοβάται η ομάδα.

Τα στατιστικά φαίνεται να περιλαμβάνουν παιχνίδια των τελευταίων χρόνων, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη και στην 1η θέση βρίσκεται ο φορμαρισμένος τις τελευταίες βδομάδες Φώτης Πάπουλης με 19 συμμετοχές κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και 7 γκολ.

Ακολουθεί ο Κριστιάνο Ρονάλτο με 4 παιχνίδια και 6 γκολ, 3ος ο Μάγκλιτσα με 8 παιχνίδια και 6 γκολ, ενώ πιο κάτω συναντούμε Καριμ Μπενζεμα. Αντρέα Αβραάμ και Φλοριάν Τολεμές. Τη λίστα συμπληρώνουν Ενρίκε καθώς και ο Χούλκ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ με τους "worst nightmares" ή "feared by club"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE