Στο λιμάνι Λεμεσού παραμένουν τα δυο ερευνητικά της ExxonMobil

Στο λιμάνι Λεμεσού παραμένουν τα δυο ερευνητικά της ExxonMobil

 Δεν αναχώρησε τελικά για το τεμάχιο 10, το ερευνητικό σκάφος της Exxon Mobil, Ocean Investigator, το οποίο παραμένει στο ελλιμενισμένο στο λιμάνι Λεμεσού, μαζί με το δεύτερο σκάφος του πετρελαϊκού κολοσσού, Med Surveyor.

Όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στο λιμάνι Λεμεσού, στις 14 Μαρτίου, το Ocean Investigator είχε δηλωθεί για παραμονή μέχρι τις 24 Μαρτίου, ωστόσο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η παραμονή του ανανεώθηκε, χωρίς να διευκρινίζεται για πόσο ακόμη.

Υπενθυμίζεται,πως το δεύτερο σκάφος, Med Surveyor, που έφτασε για πρώτη φορά στο λιμάνι Λεμεσού στις 15 Μαρτίου, πραγματοποίησε περιβαλλοντικές έρευνες στο τεμάχιο 10 και επέστρεψε στο λιμάνι την περασμένη Παρασκευή.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Πυροβόλησαν 41χρονο στην κοιλιά με κυνηγετικό όπλο - Συνελήφθη 55χρονος

Απόπειρα φόνου: Πυροβόλησαν 41χρονο στην κοιλιά με κυνηγετικό όπλο - Συνελήφθη 55χρονος

Υπόθεση απόπειρας φόνου εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, εναντίον 41χρονου κάτοικου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE