ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

MARY MAGDALENE

MARY MAGDALENE

Από τις 29 ΜΑΡΤΙΟΥ στους κινηματογράφους Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία, Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός, Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα,ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

Πρωταγωνιστούν:       

Ρούνεϊ Μάρα

Χοακίν Φίνιξ

Τσιούετελ Έτζιοφορ

Αριάν Λαμπέντ

                                                                                   

Σκηνοθέτης:                 Γκαρθ Ντέιβις            

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Ο Γκαρθ Ντέιβις (Top of the Lake) συνεργάζεται με τους επιτυχημένους παραγωγούς των ταινιών «Lion» και «Ο Λόγος του Βασιλιά» και σκηνοθετεί το ανθρώπινο πορτρέτο μιας από τις πλέον αινιγματικές και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στην Ιστορία.

Η Ρούνεϊ Μάρα, στην ιδιαίτερη αυτή βιογραφία, υποδύεται τη Μαρία, μια νεαρή γυναίκα που αναζητά ένα νέο τρόπο ζωής και, αψηφώντας τις ιεραρχίες και τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας, γίνεται μέλος ενός κοινωνικού κινήματος με επικεφαλής τον Ιησού το Ναζωραίο (Χοακίν Φίνιξ). Σύντομα, η Μαρία βρίσκει τη θέση της μέσα στο κίνημα και το πνευματικό της ταξίδι την τοποθετεί στην καρδιά μιας ιστορίας που θα τη φέρει αντιμέτωπη με το πεπρωμένο του Ιησού και τη δική της θέση σ' αυτό.

Η ανείπωτη ιστορία της Μαρία Μαγδαληνής, της πιστής ακολούθου του Ιησού, για πρώτη φορά θα ακουστεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top