ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Καλά τα νέα από το Γεν. Νοσοκομείο

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Καλά τα νέα από το Γεν. Νοσοκομείο

Θετικά τα νέα σε σχέση με το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 16:00 την Παρασκευή (30/3) στην Λακατάμια.

Νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, αναφέρει ότι η γυναίκα που απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο της από μέλη της Πυροσβεστικής, δεν φαίνεται να φέρει τραύματα που να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο πριν από τις 16:00, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετά τα φώτα τροχαίας του «Έλληνα», με αποτέλεσμα τον τραυματισμό γυναίκας η οποία απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας, έσπευσαν στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE