Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου και φορτηγού στη Γερμανία

Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου και φορτηγού στη Γερμανία

Βελγικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό τη νύκτα της Παρασκευής (30/3) προς Σάββατο (31/3) στη Βαυαρία της Γερμανίας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του πρώτου οχήματος και πολλοί επιβάτες να τραυματιστούν.

Τουλάχιστον 17 από τους περίπου 50 επιβάτες του λεωφορείου, το οποίο κατευθυνόταν στην Αυστρία, τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά, και χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομεία, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. 

«Το λεωφορείο κατευθυνόταν προς την Αυστρία (...) Βρισκόμαστε σε επαφή με το Υπουργείο Εξωτερικών του Βελγίου και η προσοχή μας είναι επικεντρωμένη στη φροντίδα των επιβατών και των οικογενειών τους», δήλωσε ο Λίντεν Καρς εκπρόσωπος της εταιρείας στην οποία ανήκει το λεωφορείο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το φορτηγό που μετέφερε τζάμια κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Α3 κοντά στο Βάιμπερμπρουν προς τη Νυρεμβέργη. Ο οδηγός του λεωφορείου φαίνεται ότι αντιλήφθηκε το φορτηγό πολύ αργά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.