Γιαγιά έπαιζε με βεγγαλικά και έβαλε φωτιά στο σπίτι των γειτόνων

Γιαγιά έπαιζε με βεγγαλικά και έβαλε φωτιά στο σπίτι των γειτόνων

Το παιχνίδι με τα βεγγαλικά είναι επικίνδυνο, ανεξαρτήτως της ηλικίας αυτού που επιδίδεται σε αυτό. Πόσο μάλλον, όταν είναι… γιαγιά, όπως μια 73χρονη στη Μυτιλήνη η οποία έβαλε φωτιά στο σπίτι των γειτόνων της, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής!



Η ηλικιωμένη γυναίκα, όπως διαβάζουμε στο Πρώτο ΘΕΜΑ, θέλησε να πετάξει ένα βεγγαλικό, αλλά εκείνο έπεσε στο διπλανό από το δικό της σπίτι με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά που προκάλεσε σοβαρές ζημιές, πριν επέμβουν άνδρες της Πυροσβεστικής για να την σβήσουν! Η έκταση των φθορών είναι μεγάλη, αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή.

Οι αστυνομικοί που διενεργούν προανάκριση για το απίστευτο συμβάν, συνέλαβαν την 73χρονη η οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας στο δικαστικό μέγαρο Μυτιλήνης και, αφού της ασκήθηκε δίωξη για εμπρησμό και πρόκληση φθορών ξένης ιδιοκτησίας από αμέλεια, αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE