Παικταράς με πέρασμα από μεγάλη κυπριακή ομάδα συνελήφθη για κατοχή και πώληση ναρκωτικών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Παικταράς με πέρασμα από μεγάλη κυπριακή ομάδα συνελήφθη για κατοχή και πώληση ναρκωτικών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πρώτη φορά που ήρθε στην Κύπρο για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα μας ήταν το 2008.

Ως παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Λιόρ Ασουλίν ήρθε το 2008 στη Λεμεσιανή ομάδα.  Γεννημένος 06 Οκτωβρίου 1980 είχε καλές στιγμές τότε με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Το ότι, όμως, ήταν μεταγραφικός στόχος ομάδων της χώρας του, δεν έμεινε για πολύ στην Κύπρο και επέστρεψε στο Ισραήλ.

Σήμερα ο Ασουλίν σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών, ο οποίος τα πωλούσε κιόλας.

Μάλιστα δε, σύμφωνα με δημοσίευμα, η σύλληψη του έγινε την ώρα που πωλούσε ναρκωτικά σε κάποιον χρήστη αξίας 170 δολλαρίων.

Πατήστε εδώ για να δείτε ένα δημοσίευμα που αναφέρεται στη σύλληψη Ασουλίν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE