ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού – Μάθετε γιατί!

Δεν προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού – Μάθετε γιατί!

Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος και η ξεφτίλα της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Δεν προπονήθηκαν οι παίκτες και άρχισαν αποχή από τις υποχρεώσεις τους μέχρι να σταματήσουν ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του την εις βάρος τους κοροϊδία!

Στον κατήφορο με «σπασμένα» φρένα ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αλαφούζου. Μετά τα όσα κωμικοτραγικά έχουμε δει την φετινή σεζόν συνέβη και αυτό. Οι παίκτες του τριφυλλιού αποφάσισαν οριστικά να απέχουν από την προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα προπόνηση. Το ραντεβού ήταν για το απόγευμα στις 19:00 ωστόσο κανείς από τους παίκτες της ομάδας δεν πήγε στο «Γ. Καλαφάτης». Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην επαγγελματική ιστορία του συλλόγου, παίκτες να μην κατεβαίνουν για προπόνηση.

Οι παίκτες αντιδρούν στην πρόθεση της διοίκησης να εξοφλήσει το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου αρχικά στους Έλληνες (είχαν δεσμευθεί για Τρίτη ή Τετάρτη του Πάσχα) και εν συνεχεία στους ξένους. Άλλωστε, όπως διαβάσατε και προηγουμένως, ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης είχε διαμηνύσει στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, πως άπαντες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο. Φυσικά, σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η αγανάκτηση του Λουτσιάνο που φέρεται να μην έχει πληρωθεί ακόμα τη δόση του Οκτωβρίου.

Έτσι, το προπονητικό τιμ βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Κορωπί και περιμένει απλά να περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα προκειμένου στη συνέχεια να αποχωρήσει και εκείνο από την στιγμή που κανένας ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται εκεί. Όπως καταλαβαίνει κανείς πρόκειται για μία ακόμα εξέλιξη που δεν συμβαδίζει σε καμία περίπτωση με την τεράστια ιστορία του συλλόγου την οποία η διοίκηση Αλαφούζου συνεχίζει να αμαυρώνει καθημερινά με τις άστοχες ενέργειές της.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top