LIFESTYLE

Κάτερ για τον άσσο κυπριακής ομάδας: 'Έχει περιστατικά πολλά... καβγάδες στα αποδυτήρια' - VIDEO

Κάτερ για  τον άσσο κυπριακής ομάδας: 'Έχει περιστατικά πολλά... καβγάδες στα αποδυτήρια' - VIDEO

Η Νάταλι Κάτερ δεν γνώριζε τον παίκτη της κυπριακής ομάδας που την χαστούκισε και την έφτυσε στον δρόμο. Εκ των υστέρων και μετά το περιστατικό έμαθε ότι ο έγχρωμος παίκτης έχει περιστατικά με θυμούς και καβγάδες...

Η Νάταλι Κάτερ την Τρίτη του Πάσχα, 10 Απριλίου, βρέθηκε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τον ποδοσφαιριστή της κυπριακής ομάδας που την χαστούκισε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα. 

Η πρώην του παίκτη του "Power of Love" και μητέρα του παιδιού του Δώρου Παναγίδη μίλησε για το ατυχές περιστατικό που είχε με τον παίκτη της κυπριακής ομάδας που οδηγούσε επικίνδυνα και όταν του κόρναρε κατέβηκε από το αυτοκίνητο και την έπιασε από τον γιακά του σακακιού της. 

Σχετικό άρθρο:Επώνυμη καταγγέλλει επίθεση από ποδοσφαιριστή κυπριακής ομάδας– ‘Με χαστούκισε’

Έπειτα την χαστούκισε και την έφτυσε στο πρόσωπο. Η ίδια η Νάταλι Κάτερ αποκάλυψε στην Ευριπίδου ότι βλέποντάς τον διαπίστωσε ότι μερικές ώρες προηγουμένως τον είχε βάλει η ίδια στο νυχτερινό μαγαζί όπου εργάζεται στην υποδοχή. 

Η χοροδιδάσκαλος διευκρίνησε ότι η ίδια μπορεί να μην αποκάλυψε το όνομά του ποδοσφαιριστή, αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε ο κόσμος κατάλαβε ποιος είναι, μιας και ο άσσος των κυπριακών γηπέδων έχει περιστατικά πολλά με θυμούς και καβγάδες στα αποδυτήρια της μεγάλης κυπριακής ομάδας όπου παίζει... 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=Dcxb0OXuamY

 https://www.youtube.com/watch?v=8NBvrSxGARk

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top