ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Δεν έχει σχέση ο Παπασταύρου της Ομόνοιας με την Φλόριντα, διαμένει στην Νέα Υόρκη»

«Δεν έχει σχέση ο Παπασταύρου της Ομόνοιας με την Φλόριντα, διαμένει στην Νέα Υόρκη»

Άτομα του περιβάλλοντος του Σταύρου Παπασταύρου επικοινώνησαν με το ThemaOnline για να αποκαταστήσουν τα όσα ακούγονται και σχολιάζονται σε κύκλους υποστηρικτών της Ομόνοιας, σε σχέση με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στις ΗΠΑ.

Του Φάνη Μακρίδη

«Είδα τις ανησυχίες οπαδών και τις αποφάσεις που μεταφέρατε σε δημοσίευμά σας και έχω να πω ότι ο Σταύρος Παπασταύρου της εταιρείας The Money Source που συζητά με την Ομόνοια δεν έχει καμία σχέση με τον Σταύρο Παπασταύρου που διαμένει στην Φλόριντα. Πρόκειται περί συνωνυμίας» μας ανέφερε πρόσωπο που έχει ιδίαν άποψη.

Εξάλλου, άνθρωπος που επίσης φέρεται να γνωρίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του, μας ανέφερε ότι ο Παπασταύρου διαμένει μόνιμα στην Νέα Υόρκη.

Αναφέρθηκε ακόμη στη The Money Source που όπως είπε είναι αδειοδοτημένη σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ και δεν έχει κανένα θέμα νομιμότητας.

«Αν υπήρχε η παραμικρή υποψία για τις δραστηριότητες της εταιρείας ή τον κ. Παπασταύρου, να είστε βέβαιος πως δεν θα ήταν αδειοδοτημένος παντού στις ΗΠΑ», πρόσθεσε.

Εδώ να σημειωθεί ότι σε προηγούμενο δημοσίευμά μας μεταφέραμε (1) δικαστική απόφαση στην Φλόριντα και (2) έναν εξώδικο διακανονισμό που έγινε μεταξύ της εταιρείας The Money Source και του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη.

Όπως συνάγεται από τα πιο πάνω, η The Money Source και ο κ. Παπασταύρου μπορεί να συνδεθεί μόνο με τη δεύτερη υπόθεση. Συγκεκριμένα, είχε δεχθεί πρόστιμο διοικητικού χαρακτήρα (25.000 δολάρια) σε σχέση με γραφειοκρατικές διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθηθούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top