ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έστειλε… σπίτι της τη Λάτσιο η Σάλτσμπουργκ!

Έστειλε… σπίτι της τη Λάτσιο η Σάλτσμπουργκ!

Την επιστροφή της σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 24 χρόνια πανηγυρίζει απόψε η Σάλτσμπουργκ, η οποία επικράτησε της Λάτσιο με το εμφατικό 4-1 και σφράγισε την παρουσία της στην τετράδα. 

Για… μαλλί πήγε στην Αυστρία η Λάτσιο, κουρεμένη θα γυρίσει στη Ρώμη! 

Οι Ιταλοί υπέστησαν τεράστιο κάζο κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, γνώρισαν την ήττα με 4-1, παρ΄ ότι κατάφεραν να προηγηθούν με 0-1 και αποχαιρέτησαν άδοξα το φετινό Europa League. 

Εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο από τους γηπεδούχους, οι οποίοι απάντησαν στο τέρμα του Ιμόμπιλε (54’) με τέσσερα γκολ (Νταμπούρ 55’, Χαϊντάρα 72’, Χουάνγκ 74’ και Λάινερ 76’) και πανηγύρισαν εμφατική πρόκριση με 4-1 στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Το ματς

Με ευκαιρία για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το ματς, με τον Χουάνγκ μόλις στο 5’ να βγαίνει απέναντι από τον Στρακόσια. Το πλασέ, ωστόσο του Νοτιοκορεάτη ήταν αδύναμο με τον πορτιέρε των Ιταλών να έχει απάντηση. Η Λάτσιο είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στο ματς έχοντας ορθώσει τείχος μπροστά στην εστία του Αλβανού τερματοφύλακα, το οποίο οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να το αποσπάσουν. Για το λόγο αυτό η Σάλτσμπουργκ αναγκάστηκε να ανεβάσει τις γραμμές της με τους Ρωμαίους να προσπαθούν να χτυπήσουν στο… ξέφωτο. 

Σε μία τέτοια περίπτωση, λοιπόν, στο 40΄ο Λουίς Αλμπέρτο είδε τον Ιμόμπιλε να κινείται εξαιρετικά στην πλάτη της αυστριακής άμυνας, του έσκαψε πανέμορφα την μπάλα με τον Ιταλό να μην υπολογίζει σωστό και να πιάνει…αέρα. 

Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Ιμόμπιλε είχε χρυσή ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του λίγο πριν την ανάπαυλα, ωστόσο το πλασέ του με το αριστερό ήταν… απογοητευτικό με τον Βάλκε να έχει απάντηση και να κρατά το μηδέν. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στην ανάπαυλα χωρίς τέρματα (0-0).

sport-fm.gr

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top