ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΣΥ: 13,500 μέλη έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης - Αναλυτικά ποσοστά

ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΣΥ: 13,500 μέλη έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης -  Αναλυτικά ποσοστά

Ολοκληρώθηκε στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου (28/04) η εκλογική διαδικασία της 7ης Εκλογικής Συνέλευσης του Δημοκρατικού Συναγερμού για την ανάδειξη των τριών Αντιπροέδρων του κόμματος.

Η εκλογική αναμέτρηση άρχισε το Σάββατο (28/4) στις 09:00 και ολοκληρώθηκε στις 18:00 το απόγευμα χωρίς μεσημβρινή διακοπή.

Οι πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν πως 13,500 χιλιάδες μέλη του κόμματος ψήφισαν για την ανάδειξη των τριών Αντιπροέδρων του κόμματος.

Αβέρωφ: 'Στον ΔΗΣΥ όλοι έχουν ρόλο, λόγο και μπορούν να προσφέρουν'

Συγκεκριμένα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 4,342

ΛΕΜΕΣΟΣ: 3,485

ΛΑΡΝΑΚΑ: 2,393

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ:815

ΠΑΦΟΣ: 1,119

Οι υπόλοιποι ψήφοι είναι από τα εκλογικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας, Ηνωμένο Βασίλειο, Νότιας Ελλάδας)

Για την διαδικασία του Σαββάτου λειτούργησαν 82 εκλογικά κέντρα παγκύπρια και τρία στο εξωτερικό (Νότια, Βόρεια Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή τη διαδικασία εγκαινιάστηκε ηλεκτρονικό σύστημα που αφορά την προσέλευση και την εγγραφή των ψηφοφόρων και όλα τα Κέντρα είναι διαδικτυακά (online) συνδεδεμένα με το Κεντρικό Οργανωτικό του Κόμματος, κάτι που επιτρέπει την συλλογή στοιχείων σε πραγματικό χρόνο («real time»).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE