ΚΟΣΜΟΣ

Πώς να ζητήσεις αύξηση από το αφεντικό σου, σύμφωνα με την Τάιρα Μπανκς

Πώς να ζητήσεις αύξηση από το αφεντικό σου, σύμφωνα με την Τάιρα Μπανκς

Η Τάιρα Μπανκς είναι χωρίς αμφιβολία μια πετυχημένη γυναίκα που κατάφερε να βγάλει πολλά λεφτά από την καριέρα της στο μόντελινγκ και στην τηλεόραση. Μέσω ενός βίντεο του Bussines Insider, η καλλονή δίνει τις δικές τις συμβουλές σε κάποιον που θέλει να ζητήσει αύξηση από το αφεντικό του.

Η Τάιρα Μπανκς ξεκινά με αυτά που δεν πρέπει να κάνει ένας εργαζόμενος που ζητά αύξηση. «Μην πας στο αφεντικό σου ή τον εργοδότη σου και του πεις "δεν μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς μου, χρειάζομαι αυτό για το παιδί μου, πρέπει να ψωνίσει περισσότερο, δεν μπορώ να πληρώσω τη δόση του αυτοκινήτου μου...". Δεν απασχολεί τον εργοδότη σου αυτό και δεν θα τον κάνει να ανοίξει την τσέπη της εταιρείας για να πληρώσει για αυτό».

«Πρέπει να κάτσεις και να μιλήσεις για την αξία σου, για όσα έχεις κάνει ή πώς δουλεύεις πολλές ώρες να και το ωράριό σου προβλέπει λιγότερες», εξηγεί, για να τονίσει ότι η ουσία είναι να εξηγήσεις ότι «αξίζεις την αύξηση» και όχι ότι τη χρειάζεσαι.

Σύμφωνα με την Μπανκς, η επιμονή είναι κρίσιμη. «Έχεις έναν στόχο, έχεις ένα όνειρο, έχεις μια επιθυμία, βλέπεις κάτι και το θέλεις πολύ, είναι πολύ σημαντικό να συνεχίζεις, ειδικά όταν νιώθεις χάλια και όταν νιώθεις ότι τίποτα από αυτά που κάνεις δεν σε οδηγεί πουθενά»

 

Από newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top