ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Γυναίκα φίλησε τον 22χρονο και του είπε 'να προσέχεις τον εαυτό σου καμάρι μου'

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Γυναίκα φίλησε τον 22χρονο και του είπε 'να προσέχεις τον εαυτό σου καμάρι μου'

‘Να προσέχεις τον εαυτό σου καμάρι μου’, είπε γυναίκα στον 22χρονο ύποπτο για το φονικό του Στροβόλου φιλώντας τον στο μάγουλο.

Αυτό έγινε μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας το πρωί της Δευτέρας (7/5), για την ανανέωση του διατάγματος 8ημερης προσωποκράτησης του 22χρονου Μάριου Χατζηξενοφώντος.

Οικείο πρόσωπο του υπόπτου που παρακολουθούσε τη διαδικασία εντός της αίθουσας και με το οποίο προηγήθηκαν ανταλλαγές βλεμμάτων και νοημάτων, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, του είπε: ‘Να προσέχεις τον εαυτό σου καμάρι μου’.

Ο 22χρονος, αναγνώρισε επίσης τα παπούτσια που βρέθηκαν στην οικία του άτυχου ζεύγους στον Στρόβολο, λέγοντας ‘νομίζω εν τα παπούτσια που εφόρουν’, ενώ όπως είπε στους ανακριτές, τα ρούχα που φορούσε την μοιραία νύχτα του φονικού, τα πέταξε σε κάλαθο στο πάρκο Αγίου Δημητρίου, χωρίς ωστόσο να τα έχουν εντοπίσει οι Αρχές.

Ο 22χρονος, σύμφωνα πάντα με τον επικεφαλής του ΤΑΕ, Κούμεττο Κουμέττου, υπέδειξε στους ερευνητές της υπόθεσης πώς κατάφερε ο Τζιωνής να εισέλθει στην οικία του ζεύγους, όπως επίσης και άλλα σημεία στο σπίτι που σχετίζονται με το φρικτό έγκλημα.

Ανακρινόμενος ο Τζιωνής υπέδειξε τον Χατζηξενοφώντος ως το άτομο που πήγε μαζί του στο σπίτι.

Μέχρι στιγμής λήφθηκαν 92 καταθέσεις, πραγματοποιήθηκαν 11 έρευνες, έγινε αναγνωριστική παράταξη ενώ αξιολογούνται τηλεπικοινωνιακά δεδομένα και πρόκειται να γίνουν εξετάσεις DNA.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση του αιτήματος προσωποκράτησης για άλλες οκτώ ημέρες, εν αναμονή των εξετάσεων κλειστών κυκλωμάτων της περιοχή, εξετάσεις DNA και αναζήτηση των κλοπιμαίων.

Αλέκος Μιαχαηλίδης 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top