Στο τραπέζι το μέλλον της Επ. Σιτηρών και των εργαζομένων της - Έλλειμμα €16 εκατ. στο ταμείο συντάξεων

Στο τραπέζι το μέλλον της Επ. Σιτηρών και των εργαζομένων της  - Έλλειμμα €16 εκατ. στο ταμείο συντάξεων

Να συζητηθεί ως πακέτο το μέλλον της Επ. Σιτηρών, λέει η Επιτροπή Γεωργίας.

Η κοινοβουλευτική επιτροπή Γεωργίας έδωσε σήμερα Τρίτη (08/05) στο Υπουργείο Οικονομικών περιθώριο ενός μηνός προκειμένου να φέρει όλα τα απαιτούμενα νομοσχέδια έτσι ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον της Επιτροπής Σιτηρών.
 
Στην σημερινή συνεδρία της επιτροπής, συζητήθηκαν οι κανονισμοί για το σχέδιο εθελούσιας εξόδου των εργαζομένων της Επιτροπής Σιτηρών, με τους βουλευτές να ζητούν την κατάθεση και των άλλων δύο νομοσχεδίων, που αφορούν στο μέλλον της Επιτροπής αλλά και στη μετακίνηση των εργαζομένων που δεν θα επιλέξουν το σχέδιο εθελούσιας, έτσι ώστε να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE