ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχερό το σκηνικό - Αναμένεται και χαλάζι

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχερό το σκηνικό - Αναμένεται και χαλάζι

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Τρίτης (8/5) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις περιοχές εκδήλωσης καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά παροδικά στα προσήνεµα θα είναι µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές ενώ στα δυτικά δεν αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά χαµηλές νεφώσεις και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (9/5) θα υπάρχουν διαστήµατα µε αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες µέχρι το απόγευµα αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις περιοχές εκδήλωσης καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά παροδικά στα προσήνεµα θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη (10/5), την Παρασκευή (11/5) και το Σάββατο (12/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις ώρες του απογεύµατος θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Πέµπτη και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή και το Σάββατο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top