ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΠΟΥΤΙΝ: 'Λάθος η απόφαση Τραμπ'

ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΠΟΥΤΙΝ: 'Λάθος η απόφαση Τραμπ'

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντιμίρ Πούτιν συζήτησαν τηλεφωνικά τις προοπτικές της συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από αυτήν, την οποία αποκάλεσαν "λάθος", όπως ανέφερε μια πηγή προσκείμενη στην τουρκική κυβέρνηση.

"Σήμερα ο πρόεδρός μας Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν. Συζήτησαν την απόφαση των ΗΠΑ να αποσυρθούν από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν", είπε η πηγή αυτή.
 
"Και οι δύο ηγέτες, επισημαίνοντας τη σφαλερότητα αυτής της απόφασης, τόνισαν ότι η συμφωνία είναι μια διπλωματική επιτυχία και πρέπει να διαφυλαχθεί", πρόσθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE