ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Απαράδεκτη η σύλληψη είπε ο ενας γιατρός - Πέντε μέρες 'μέσα'

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Απαράδεκτη η σύλληψη είπε ο ενας γιατρός - Πέντε μέρες 'μέσα'

Την κράτηση των δύο γιατρών 37 και 63 χρονών, οι οποίοι συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση του θανάτου του 10χρονου μαθητή Σταύρου Γιωργαλλή από τα Κλαυδιά, για πέντε ημέρες διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Εκδίδοντας τα διατάγματα κράτησης των δύο γιατρών ο Δικαστής ανέφερε ότι υπάρχουν εύλογες υποψίες για διάπραξη των αδικημάτων. Οι δύο γιατροί οι οποίοι συνελήφθηκαν, θεωρούνται ύποπτοι σύμφωνα με Αστυνομικό εκπρόσωπο, για «πρόκληση θανάτου από αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις».

Όπως λέχθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου από την Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών της αναμένεται να ληφθούν ακόμη 18 καταθέσεις. Κατά την σύλληψή τους ο 63χρονος ανέφερε ότι δεν έχει να πει τίποτα ενώ ο 37χρονος είπε ότι είναι απαράδεκτο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον των δύο Ιατρών έχει προκύψει μαρτυρία, ότι είχαν εξετάσει και διαχειριστεί, τον αποβιώσαντα 10χρονο μαθητή Σταύρο Γιωργαλλή από τα Κλαυδιά.

Ο 10χρονος μαθητής απεβίωσε χθες το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου είχε διακομιστεί. Το δεκάχρονο αγόρι είχε τραυματιστεί ενώ έπαιζε με συμμαθητές του στις 11χθες το πρωί, στο γήπεδο καλαθόσφαιρας στο Δημοτικό Σχολείο Αλεθρικού, όπου φοιτούσε.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, φαίνεται ότι το παιδί πως έπεσε στο τσιμεντένιο δάπεδο και χτύπησε στο κεφάλι. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου, σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας, υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.

Ο 10χρονος, σύμφωνα πάντα με δηλώσεις της μητέρας, παρουσίασε λίγη ώρα αργότερα φρικτούς πόνους στο κεφάλι και διακομίστηκε εκ νέου με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία την άμεση διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Το 10χρονο αγόρι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο απεβίωσε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top