Τρέλα στην Λεμεσό για την Eurovision - Στήνεται γιγαντοοθόνη

Τρέλα στην Λεμεσό για την Eurovision - Στήνεται γιγαντοοθόνη

Στους ρυθμούς του τελικού της Eurovision και ο Δήμος Λεμεσού, ο οποίος τοποθετεί γιγαντοοθόνη στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου για προβολή του 63ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία που ξεκίνησε το Σάββατο (12/5) και σε συνεργασία με τους εστιάτορες της περιοχής και μετά από οικονομική χορηγία που εξασφαλίστηκε, ο Δήμος Λεμεσού προχωρεί στην τοποθέτηση γιγαντοοθόνης, ηχείων και άλλου αναγκαίου εξοπλισμού στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE