ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αύξηση του μπάτζετ κι οι γηγενείς…

Η αύξηση του μπάτζετ κι οι γηγενείς…

Πέρασε στα ψιλά μια αναφορά που έκανε ο Ντούσαν Κερκέζ, στη συνέντευξη τύπου, μετά τον χθεσινό τελευταίο αγώνα της ομάδας στο πρωτάθλημα. 

Ο Βόσνιος τεχνικός, δήλωσε «για να είναι η ομάδα όπως πρέπει χρειάζονται περισσότερα λεφτά«, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «πρέπει να έλθει ο κόσμος να βοηθήσει«. 

Παρουσιάζει ενδιαφέρον και τι λέει ο πρόεδρος επ’ αυτού, ο οποίος πριν μερικούς μήνες είχε προβεί σε δημόσια τοποθέτηση, ότι ο προϋπολογισμός της ομάδας πάνω-κάτω θα είναι στα επίπεδα που ήταν φέτος. 

Ενόψει του σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν, ενδιαφέρει και το… κομμάτι της στελέχωσης του ρόστερ με γηγενείς παίχτες.

Ποιοι απ αυτούς που ήταν φέτος θα μείνουν, ποιοι απ’ τους εξελίξιμους νεαρούς θα προαχθούν (ένας απ αυτούς λογικά θα είναι ο Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης), αλλά κι αν θα φέρουν άλλους γηγενείς από άλλες ομάδες. Με τον Γιάννη Γερολέμου ξεκίνησαν συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει 31η Μαίου). 

Η πραγματικότητα είναι πως τη λήξασα σεζόν, σε σχέση με άλλες μεγάλες ομάδες, αναλόγως στην ΑΕΛ δεν είχαν «πεταμένο» τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top