ΑΘΗΝΑ: Νεκρή στο κρεβάτι της με τραύματα στο κεφάλι εντοπίστηκε γυναίκα

ΑΘΗΝΑ: Νεκρή στο κρεβάτι της με τραύματα στο κεφάλι εντοπίστηκε γυναίκα

Μια γυναίκα 77 ετών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα.Η γυναίκα φέρεται να έφερε τραύματα στο κεφάλι και βρέθηκε στο κρεβάτι της.

Tη γυναίκα φαίνεται πως εντόπισε νεκρή στο κρεβάτι της ο γιος της , ενώ αγνοείται ο 80χρονος άνδρας που έμενε μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο, όταν ειδοποιήθηκαν από συγγενή της άτυχης γυναίκας, είναι ότι δεν πρόκειται περί ληστείας. Σημειώνεται ακόμη ότι η πόρτα του διαμερίσματος δεν φέρει ίχνη παραβίασης.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".