ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα κρατητήρια για 4 ημέρες γνωστό πρόσωπο στην Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα κρατητήρια για 4 ημέρες γνωστό πρόσωπο στην Αστυνομία

Υπό κράτηση 46χρονος για υπόθεση παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Πέμπτη (17/05) διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 46χρονου κατοίκου Λευκωσίας, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, κλοπής και παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου.

Ο 46χρονος συνελήφθη, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επιχείρησης της Αστυνομίας για πάταξη του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος. Κατά την έρευνα εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγητικό όπλο, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί από οικία στη Λευκωσία στις 16 Φεβρουαρίου, 2014.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστυνομία Κύπρου για το οργανωμένο έγκλημα - 'Θα μας βρείτε απέναντί σας' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE