ΡΟΥΧΑΝΙ: 'Μέτρα εναντίον ΗΠΑ και Ισραήλ'

ΡΟΥΧΑΝΙ: 'Μέτρα εναντίον ΗΠΑ και Ισραήλ'

Τη λήψη πολιτικών και εμπορικών μέτρων εναντίον των ΗΠΑ και του Ισραήλ πρότεινε ο Πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ρουχανί στην ομιλία του στην έκτακτη σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης, στην Τουρκία.

Ο Ιρανός Πρόεδρος πρότεινε στις ισλαμικές χώρες να επαναθεωρήσουν τις εμπορικές τους σχέσεις με τις ΗΠΑ ενώ για το Ισραήλ να διακοπούν πλήρως. 

Ο Παλαιστίνιος Πρωθυπουργός Χαμντάλλαχ από την πλευρά του ζήτησε έρευνα των Ηνωμένων Εθνών για τις επιθέσεις του Ισραήλ και διεθνή προστασία. 

Την εναρκτήρια ομιλία έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος χαρακτήρισε το Ισραήλ κράτος ταραξία λέγοντας ότι η πράξη του είναι βάρβαρη και κρατική τρομοκρατία. Για τις ΗΠΑ ανέφερε ότι τους είχαν απευθύνει τις απαραίτητες προειδοποιήσεις.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους κατά των βάσεων των ΗΠΑ σε Κατάρ με πρότερη προειδοποίηση ως αντίποινα στα πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του, ενώ συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις Τελ Αβίβ και Τεχεράνης. Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την κατάπαυση του πυρός, η οποία μέχρι στιγμής βρίσκεται σε ισχύ. Δείτε όλες τις εξελίξεις: