ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Λουόμενοι εντόπισαν την 65χρονη να επιπλέει στη θάλασσα

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Λουόμενοι εντόπισαν την 65χρονη να επιπλέει στη θάλασσα

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία Αμμοχώστου μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε το πρωί της Τρίτης (22/05) για εντοπισμό νεκρής γυναίκας στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την άτυχη Ελληνοκύπρια εντόπισαν γύρω στις 7:30, πολίτες οι οποίοι μετέβησαν για μπάνιο.

Όπως ανέφεραν, είδαν την 65χρονη να επιπλέει εντός της θάλασσας.

Ακολούθως, ενημερώθηκε ασθενοφόρο όπου μετέφερε τη γυναίκα στο Νοσοκομείο.

Τα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας, θα εξακριβωθούν από την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (23/5).

Η νεκροτομή αναμένεται να απαντήσει στο ερώτημα, αν ο θάνατος της 65χρονης πρόκειται για πνιγμό ή αν υπέστη ανακοπή.

Να σημειώσουμε πως η 65χρονη είναι κάτοικος Παραλιμνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE