ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μυστήριο… τέλος: Ο Ινιέστα αποκάλυψε τη νέα του ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μυστήριο… τέλος: Ο Ινιέστα αποκάλυψε τη νέα του ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Ευρώπη, η Ισπανία και η Μπαρτσελόνα τον αποχαιρέτησε με τιμές μετά από μία λαμπρή καριέρα που είχε για 16 χρόνια με τα μπλαουγκράνα χρώματα και τώρα είναι η σειρά της Ασίας και της Ιαπωνίας να τον ανοίξουν την αγκαλιά τους και να τον υποδεχτούν.

Ο Αντριές Ινιέστα είχε υποσχθεί να αποκαλύψει τον επόμενο επαγγελματικό σταθμό στην καριέρα του με το που θα τελείωνε τη σεζόν και το έκανε το βράδυ της Τετάρτης, όταν και ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media φωτογραφία με τον Χιρόσι Μικιτάνι.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της Rakuten (εταιρία που διαφημίζεται στη φανέλα της Μπαρτσελόνα) και ιδιοκτήτη της Vissel Kobe, με τον Ινιέστα να γράφει χαρακτηριστικά: «Πάμε στο νέο μου σπίτι, με το φίλο μου».

Σημειώνεται πως στην Kobe ο Καταλανός άσος θα αγωνιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια ενώ θα βρει ως συμπαίκτη εκεί τον Λούκας Ποντόλσκι.

 

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top