To αλεύρι Melissa γιορτάζει για 1η φορά το World Baking Day!

To αλεύρι Melissa γιορτάζει για 1η φορά το World Baking Day!

Πιστή στο στόχο της να πρωτοπορεί και να δημιουργεί, η «Melissa» βρίσκει ακόμα μια ευκαιρία να συνδέσει το όνομα της με μία ακόμη Παγκόσμια Μέρα.

Η 17η Μαίου έχει καθιερωθεί ως «World Baking Day» και τιμώντας την επάξια, η εταιρία Argosy Trading Company Ltd σε συνεργασία με την εταιρία Melissa Kikizas S.A., διοργάνωσε ένα αλλιώτικο πρωινό gathering με επίκεντρο το αλεύρι Melissa!

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς η εταιρία Argosy Trading Company Ltd θα προσφέρει προϊόντα αξίας €500 για την ενίσχυση του έργου του Φιλανθρωπικού Σωματείου Αλκυονίδες.

Το αλεύρι Melissa λανσαρίστηκε στην Κυπριακή αγορά με μεγάλη επιτυχία! Η ανανεωμένη εικόνα και η νέα πρωτοποριακή, ανθεκτική και πρακτική συσκευασία είναι τα βασικότερα χαρακτηριστικά που φαίνεται να κέντρισαν το ενδιαφέρον των καταναλωτών οι οποίοι αγκάλιασαν το προϊόν και εμπιστεύτηκαν σε αυτό ακόμη και τις πιο απαιτητικές αρτοδημιουργίες τους.

Το αλεύρι Melissa διαθέτει μια πλήρης γκάμα (Φαρίνα «00», Φαρίνα ζαχαροπλαστικής, Ζυμωτό (Χωριάτικο) και ολικής αλέσεως) για να διασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα ανάλογα με την εξειδικευμένη χρήση που χρειάζεται ο καταναλωτής.

Σε μία ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα, τα άτομα που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ζυμώσουν ψωμιά με το αλεύρι Melissa Ζυμωτό, και να δημιουργήσουν διάφορες σπιτικές λιχουδιές, όπως μπισκότα, πίτες και κέικς, χρησιμοποιώντας ασφαλώς αλεύρι Melissa!

Για την παρασκευή των εδεσμάτων χρησιμοποιήθηκαν επίσης και άλλα προϊόντα που εισάγει η εταιρία Argosy Trading Company Ltd, όπως Royal baking powder, τυριά Δωδώνη, κουβερτούρες Johnsof, Μ&Μs.

Η επιτυχία στην κουζίνα με αλεύρι Melissa είναι σίγουρη… δοκίμασέ το κι εσύ!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE