ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Εξαφανίστηκε μια οικογένεια» - Μια μέρα με το άψυχο σώμα του γιου της

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Εξαφανίστηκε μια οικογένεια» - Μια μέρα με το άψυχο σώμα του γιου της

Καθολική είναι η αναφορά του τ/κ Τύπου στο στυγερό έγκλημα 36χρονης μητέρας, που σκότωσε τον 7χρονο γιο της στα κατεχόμενα, έμεινε για τουλάχιστον μία ημέρα με το άψυχο σώμα του μέσα στο σπίτι, και συνελήφθη τη Δευτέρα (28/5) όταν το έγκλημα αποκαλύφθηκε από τον πατέρα της που την επισκέφθηκε στο σπίτι, αντίκρισε τη σορό του εγγονού του, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η μητέρα της παιδοκτόνου.

Η «Αφρίκα» (Αφρική) με τίτλο «Τί είδους παραφροσύνη είναι αυτή;» αναφέρει ότι αυτή η οικογενειακή τραγωδία έχει αναστατώσει ολόκληρη την κοινωνία, κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει πώς μια μητέρα μπορεί να σκοτώσει με αυτό τον τρόπο το ίδιο της το παιδί και σημειώνει ότι το θέμα από χθες το βράδυ συζητείται κατά κόρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο άλλο θέμα του πρωτοσέλιδου γράφει ότι η συντεχνία των Τ/κ δασκάλων κατήγγειλε πως θρησκευτικά τάγματα εμποδίζουν τους μαθητές από τον Άγιο Νικόλαο Αμμοχώστου να φοιτήσουν στο δημοτικό Λευκονοίκου (σσ: τα τάγματα προσπαθούν να επηρεάσουν τους γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους σε θρησκευτικά σχολεία).

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Οικογενειακό δράμα» γράφει ότι η κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από το στυγερό έγκλημα που παρόμοιό του δεν έχουν ξαναδεί και πως η μητέρα μαχαίρωσε συνολικά 17 φορές το γιο της. Στο άλλο θέμα του πρωτοσέλιδου αναφέρεται σε οδικό ατύχημα με μπουλντόζα που αναποδογυρίστηκε όταν βγήκε εκτός πορείας στον δρόμο Κερύνειας – Λευκωσίας και ο οδηγός γλύτωσε γιατί πήδηξε από αυτήν.

Η «Χαβαντίς» (Είδηση) με τίτλο «Εξαφανίστηκε μια οικογένεια» γράφει ότι το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε γύρω στις 7 χθες το βράδυ, όταν ο πατέρας της παιδοκτόνου πήγε στο διαμέρισμα της κόρης του, η οποία είναι σε διάσταση με τον πατέρα του παιδιού. Αλλού γράφει ότι φρένο λόγω της συναλλαγματικής κρίσης έχει μπει στον κατασκευαστικό τομέα και παραθέτει στοιχεία κυρίως από την αγοραπωλησία ακινήτων. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, έδωσε μέσω του Τύπου ξεκάθαρη απάντηση στην πρόταση Ακιντζί, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί το πλαίσιο Γκουτέρες ως στρατηγική συμφωνία.

Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Σκότωσε το παιδί της» γράφει ότι η 36χρονη μητέρα βρέθηκε να αγκαλιάζει τον 7χρονο πάνω στο κρεβάτι αφού τον είχε σκοτώσει. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ένας τουρίστας πνίγηκε στη θάλασσα στην περιοχή της Χρυσής Αμμουδιάς στην Καρπασία. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι η ΕΕ έχει απαγορέψει το κυνήγι τρυγονιού και αν και στα κατεχόμενα δεν υπάρχει στη λίστα προστατευόμενων ειδών, θα προστεθεί εάν χρειαστεί.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), με τίτλο «Παραφροσύνη και οικογενειακό δράμα», αναφέρεται πρωτοσέλιδα μόνο σε αυτό το έγκλημα και γράφει ότι σύμφωνα με πληροφορίες από την «αστυνομία» ο 7χρονος είχε μείνει για ώρες τραυματισμένος πριν ξεψυχήσει και πως η ίδια η 36χρονη προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί στην καρδιά και στο λαιμό, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο Λευκωσίας όπου της έγιναν εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top