ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΡΕΥΝΕΣ: Εφόδους σε 15 υποστατικά από την Αστυνομία- Έγιναν συλλήψεις

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΡΕΥΝΕΣ:  Εφόδους σε 15 υποστατικά από την Αστυνομία- Έγιναν συλλήψεις

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της Αστυνομία, με σειρά να παίρνει το βράδυ της Τετάρτης 30/5 η Λεμεσός με μια αιφνιδιαστική, ευρείας κλίμακας εκστρατεία στην οποία λαμβάνουν μέρος μεγάλος αριθμός αστυνομικών

Σχετικό άρθρο: ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας- Αναμένεται να «μπουκάρουν» σε διάφορα υποστατικά

Η επιχείρηση  που πραγματοποιεί η Αστυνομία στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, εντάσσεται στο πλαίσιο της κινητοποίησης για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και της εγκληματικότητας, με πολλούς αστυνομικούς να κάνουν «φύλλο και φτερό» οχήματα, οικείες και άλλα υποστατικά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων, οι έρευνες αφορούν 15 οικίες και υποστατικά και 12 στόχους, ενώ έχουν γίνει και συλλήψεις ύποπτων προσώπων.

Όπως γράψαμε, από τα πρώτα υποστατικά που ελέγχθηκαν με δικαστικό ένταλμα, ήταν και οι συνδέσμοι φιλάθλων Απόλλωνα και ΑΕΛ ενώ, υπάρχει μεγάλη «λίστα» ατόμων που απασχόλησαν τις αρχές που θα δεχθούν την αιφνιδιαστική «επίσκεψη» της αστυνομίας.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.