ΛΑΡΝΑΚΑ: 40χρονος 'κάρφωσε' τρεις στο ΤΑΕ για απειλές - Δεν ξέρουν τίποτα οι ύποπτοι

ΛΑΡΝΑΚΑ: 40χρονος 'κάρφωσε' τρεις στο ΤΑΕ για απειλές - Δεν ξέρουν τίποτα οι ύποπτοι

Στη Λάρνακα τρία άτομα συνελήφθηκαν από την Αστυνομία ως ύποπτοι για αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, συνωμοσία για ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης και επηρεασμό μάρτυρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, εκδόθηκαν την Τετάρτη (30/5) δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο ατόμων ηλικίας  30 και 50 χρόνων από την Λάρνακα και ενός 55χρονου από την Αραδίππου.

Τα τρία άτομα συναντήθηκαν με 40χρονο από τη την επαρχία Λάρνακας με σκοπό ο 40χρονος να αποσύρει υπόθεση του ΤΑΕ Λάρνακας που εκκρεμεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και αφορά τα αδικήματα της εκβίασης, απειλής, κλοπής και απαγωγής με παραπονούμενο τον ίδιο (40χρονο) και κατηγορούμενο τον 30χρονο.

Οι τρείς ύποπτοι συνελήφθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (30/5) ως ύποπτοι για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, συνωμοσίας για ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης, για επηρεασμό μάρτυρα και για παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία.

Ανακρινόμενοι γραπτώς οι τρεις ύποπτοι αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.