Δικαίωση στο Ανώτατο για πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας – Στη διάθεσή του το πόρισμα

Δικαίωση στο Ανώτατο για πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας – Στη διάθεσή του το πόρισμα

Το περιεχόμενο του πορίσματος της έρευνας για την υπόθεση των Σέρβων εκτελεστών που είχε αποκαλύψει το ThemaOnline (28/04/2016), πλέον είναι στη διάθεση του δικηγόρου του τέως Υπαρχηγού της Αστυνομίας Ανδρέα Κυριάκου.

Την Πέμπτη (31/05) το Ανώτατο Δικαστήριο με ομόφωνη απόφαση απέρριψε το αίτημα της Νομικής Υπηρεσίας να μην αποκαλυφθεί το πόρισμα στον κατηγορούμενο.

Η Νομική Υπηρεσία είχε προβάλει ως επιχείρημα ότι το πόρισμα αποτελούσε νομικό σημείο.

Ταυτόχρονα, το Ανώτατο ξεκαθάρισε ότι ισχύει η απόφαση του επαρχιακού δικαστηρίου και έτσι το πόρισμα θα πρέπει να παραδοθεί στην υπεράσπιση του κ. Ανδρέα Κυριάκου.

Αυτή η νομική εξέλιξη πιστεύεται πως δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.

Ο τέως Υπαρχηγός διώκεται ποινικά, καθώς κρίθηκε ότι ενδεχομένως να διέρρευσε πληροφορίες που καταδείκνυαν γκάφες που έγιναν από πλευράς Αστυνομίας στην υπόθεση των Σέρβων εκτελεστών αλλά και ενδεχόμενη διαφθορά του σώματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE