ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κρυβόταν στο διαμέρισμα συγγενικού προσώπου του Λεωνίδη ο Καλογερίδης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κρυβόταν στο διαμέρισμα συγγενικού προσώπου του Λεωνίδη ο Καλογερίδης

Στο διαμέρισμα που διέμενε συγγενικό πρόσωπο του δολοφονηθέντος Έρνεστ Λεωνίδη κρυβόταν ο μέχρι πρότινος καταζητούμενος Χαράλαμπος Καλογερίδης.

Ο Λεωνίδης δολοφονήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου σε εστιατόριο στη Γερμασόγεια.

Ο Καλογερίδης συνελήφθη την Κυριακή (3/6) το μεσημέρι μετά από έρευνα του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού στη Λάρνακα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν μέλη των Αστυνομικών Διευθύνσεων Λάρνακας και Λεμεσού, του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού και άλλων υπηρεσιών.

Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, ο Καλογερίδης εντοπίστηκε στο μπαλκόνι, ενώ συνελήφθησαν άλλα πέντε άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στην ΑΔΕ Λάρνακας όπου ανακρίνονται ενώ εναντίον τους διερευνάται υπόθεση συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος. 

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ένα από τα πέντε είναι ο ένοικος του διαμερίσματος και είχε συγγενική σχέση με τον Έρνεστ Λεωνίδη.

Ο Χαράλαμπος Καλογερίδης, 33 χρόνων, καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Ο Καλογερίδης θα οδηγηθεί τη Δευτέρα (4/6) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Α.Μ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top