ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΝΕΚΡΗ: Άγνωστη η ταυτότητα - Είχε μαζί της κινητό

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΝΕΚΡΗ: Άγνωστη η ταυτότητα - Είχε μαζί της κινητό

Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα της γυναίκας που έσβησε το πρωί της Κυριακής (3/6) στη θαλάσσια περιοχή του Nissi Beach στην Αγία Νάπα.

Αν και εικάζεται να είναι αλλοδαπή, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας δεν βρέθηκε άκρη.

Εντοπίστηκε να επιπλέει με τα ρούχα της, ενώ μαζί της είχε και το κινητό της τηλέφωνο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 07.00 το πρωί  της Κυριακής 3/6 λήφθηκε τηλεφώνημα στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας για γυναίκα η οποία επέπλεε αναίσθητη στη θαλάσσια περιοχή του Nissi Beach.

Ναυαγοσώστες του ξενοδοχείου εισήλθαν στη θάλασσα και έβγαλαν την γυναίκα, η οποία με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.
 
Σύμφωνα με λουομένους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη περιοχή, η θάλασσα ήταν ήρεμη.
 
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πνίγηκε η γυναίκα διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE