ΠΟΕΔ: «Γονείς απείλησαν εκπαιδευτικούς ότι έχουν όπλο» - «9χρονος χτύπησε και έβρισε διευθύντρια» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΕΔ: «Γονείς απείλησαν εκπαιδευτικούς ότι έχουν όπλο» - «9χρονος χτύπησε και έβρισε διευθύντρια» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νέα περιστατικά δημοσιεύει σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ.

Ο Χάρης Χαραλάμπους δημοσιεύει δύο περιστατικά ενδεικτικά για τις «απειλές και άσκηση βίας σε βάρος εκπαιδευτικών».

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι την Τετάρτη (6/6) «γονείς απείλησαν εκπαιδευτικούς δημοτικού σχολείου ότι έχουν όπλο, γιατί ο διδασκαλικός σύλλογος επέβαλε κάποια ποινή σε μαθητή».

Επίσης, δημοσιοποιεί ότι «σε άλλο σχολείο 9χρονος μαθητής χτύπησε και έβρισε διευθύντρια».

Ο κ. Χαραλάμπους καταγγέλλει την «ενορχηστρωμένη» στοχοποίηση που δέχθηκε η ΠΟΕΔ, η ηγεσία της και ολόκληρος ο εκπαιδευτικός κόσμος τις τρεις τελευταίες βδομάδες.

Δέχθηκε, όπως γράφει, τις παραπάνω καταγγελίες από διευθύνσεις σχολείων «για ανάρμοστη συμπεριφορά γονιών και εξάσκηση βίας από μαθητή σε διευθύντρια».

«Κάποιοι επιτέλους σ’ αυτό τον τόπο πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν», καταλήγει.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE