«Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν είχαμε εσάς» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν είχαμε εσάς» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενημέρωση από τον Ερμή για τη χθεσινή υπέροχη βραδιά…

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολους εσάς για την χθεσινή υπέροχη βραδιά!

Ας δούμε όλοι μαζί κάποια στιγμιότυπα από αυτή την χρονιά, κάποιες φωτογραφίες με τον πρόεδρο μας τον οποίο και ευχαριστώ πάρα πολύ για ολα οσα έχει κανει για εμάς και για τους υπέροχους χορηγούς μας, που χωρίς τους οποιους δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα από όλα όσα καταφέραμε ως σήμερα.

Τα κέικ μας με το σήμα του Ερμή μας, η υπέροχη τούρτα μας και η φιλοξενία από την ταβέρνα ΒΛΑΧΟΣ, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν είχαμε εσάς.

Όλοι όσοι μας γνωρίζουν, ξέρουν οτι σαν σωματείο εχουμε υψηλές αξίες και αυτο μας κάνει ιδιαίτερα ευγνώμονες που σας έχουμε δίπλα μας, έχουμε φέρει εις πέρας τις συνεργασίες μας και εχουμε κανει τους φιλάθλους μας χαρούμενους με τόσα Δώρα!!!!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE