ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: «Δεν χρειάζομαι υποκίνηση για τον Συνεργατισμό»

Γ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: «Δεν χρειάζομαι υποκίνηση για τον Συνεργατισμό»

Ο Γενικός Εισαγγελέας παρακολουθεί τα γεγονότα σε σχέση με το Συνεργατισμό «και γνωρίζει καλά τις εξουσίες και τις αρμοδιότητες του και δεν χρειάζεται ούτε υποκίνηση, ούτε προτροπή από κανένα ως προς το εάν και πότε θα τις ασκήσει αυτόβουλα ή άλλως πως», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο  Κώστας Κληρίδης, σε σχέση με τις προτροπές για διερεύνηση του θέματος.  

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ κατά πόσο παρέλαβε επιστολή από τον ΓΓ του ΑΚΕΛ με την οποία καλείται να προβεί σε διερεύνηση της κατάληξης των διευθετήσεων για τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, ο κ. Κληρίδης απάντησε ως εξής: «Έχω πάρει πράγματι την επιστολή, αλλά τόσο σε σχέση με αυτήν, όσο και σε σχέση με άλλες προτροπές για διερεύνηση του θέματος της κατάληξης στην οποία περιέρχεται η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, επιθυμώ μόνο να δηλώσω ότι ο Γενικός Εισαγγελέας παρακολουθεί τα γεγονότα και γνωρίζει καλά τις εξουσίες και τις αρμοδιότητες του και δεν χρειάζεται ούτε υποκίνηση, ούτε προτροπή από κανένα ως προς το εάν και πότε θα τις ασκήσει αυτόβουλα ή άλλως πως.»

KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top