Γ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: «Δεν χρειάζομαι υποκίνηση για τον Συνεργατισμό»

Γ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: «Δεν χρειάζομαι υποκίνηση για τον Συνεργατισμό»

Ο Γενικός Εισαγγελέας παρακολουθεί τα γεγονότα σε σχέση με το Συνεργατισμό «και γνωρίζει καλά τις εξουσίες και τις αρμοδιότητες του και δεν χρειάζεται ούτε υποκίνηση, ούτε προτροπή από κανένα ως προς το εάν και πότε θα τις ασκήσει αυτόβουλα ή άλλως πως», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο  Κώστας Κληρίδης, σε σχέση με τις προτροπές για διερεύνηση του θέματος.  

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ κατά πόσο παρέλαβε επιστολή από τον ΓΓ του ΑΚΕΛ με την οποία καλείται να προβεί σε διερεύνηση της κατάληξης των διευθετήσεων για τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, ο κ. Κληρίδης απάντησε ως εξής: «Έχω πάρει πράγματι την επιστολή, αλλά τόσο σε σχέση με αυτήν, όσο και σε σχέση με άλλες προτροπές για διερεύνηση του θέματος της κατάληξης στην οποία περιέρχεται η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, επιθυμώ μόνο να δηλώσω ότι ο Γενικός Εισαγγελέας παρακολουθεί τα γεγονότα και γνωρίζει καλά τις εξουσίες και τις αρμοδιότητες του και δεν χρειάζεται ούτε υποκίνηση, ούτε προτροπή από κανένα ως προς το εάν και πότε θα τις ασκήσει αυτόβουλα ή άλλως πως.»

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Σε μια κρίσιμη καμπή για το Κυπριακό, οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων επιστρέφουν στο τραπέζι του διαλόγου, με την κυβέρνηση να εκπέμπει σήμα ετοιμότητας για ουσιαστική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE