Έντονες ανησυχίες Προέδρου ΔΗΚΟ για εξελίξεις στο Συνεργατισμό

Έντονες ανησυχίες Προέδρου ΔΗΚΟ για εξελίξεις στο Συνεργατισμό

Έντονες ανησυχίες και επιφυλάξεις για τις εξελίξεις στο Συνεργατισμό, εκφράζει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΠΑΣΥΞΕ, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως είναι με ιδιαίτερο προβληματισμό που παρακολουθεί τις εξελίξεις το ΔΗΚΟ για τρεις λόγους.
 
Ο πρώτος λόγος, όπως είπε, είναι γιατί φαίνεται πως θα έχουμε μια σημαντική αύξηση του δημόσιου χρέους, ο δεύτερος λόγος είναι γιατί «σε αυτή την ετεροβαρή για τον φορολογούμενο συμφωνία σχεδόν αποκλειστικά όλο το ρίσκο της εξαγοράς μεταφέρεται στους ώμους του Κύπριου φορολογούμενου και τρίτον, γιατί η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δείχνει να έχει ιδιαίτερες επιφυλάξεις σε σχέση με την κατάσταση στο τραπεζικό σύστημα όπως αυτή διαμορφώνεται και επιρρίπτει ευθύνες σε κυβερνητικούς χειρισμούς αλλά και στην ηγεσία του Συνεργατισμού αλλά και εκφράζει ανησυχία για το μέλλον της κυπριακής οικονομίας».
 
Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε τέλος πως θα πρέπει η Βουλή άμεσα να ενημερωθεί για τη συμφωνία και τις λεπτομέρειες της ενώ άμεσα θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση για τη διαχείριση των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων στον Φορέα Διαχείρισης που προτίθεται να συστήσει και να λειτουργήσει η Κυβέρνηση.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE