Τρυφερές στιγμές του Μιχάλη Κωνσταντίνου με την σύζυγό του στην πισίνα του σπιτιού τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρυφερές στιγμές του Μιχάλη Κωνσταντίνου με την σύζυγό του στην πισίνα του σπιτιού τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στα social media, ο Μιχάλης Κωνσταντίνου φιλά τρυφερά την σύζυγό του στην πισίνα του σπιτιού τους. 

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και η Εβελίνα Κυράστα την Τετάρτη, 20 Ιουνίου έκλεισαν 10 χρόνια έγγαμου βίου. 

Η σύζυγός του παλαίμαχου Κύπριου ποδοσφαιριστή ανήρτησε μια φωτογραφία τους από το σπίτι τους, και συγκεκριμένα από την πισίνα του σπιτιού τους. Μια τρυφερή στιγμή του λαμπερού ζεύγους. 

Όπως έγραψε η Εβελίνα Κυράστα στην λεζάντα της φωτογραφίας: ''Η αγάπη δεν βρίσκει κάποιον για να ζει μαζί της... Βρίσκει κάποιον που δεν μπορεί να ζει χωρίς αυτόν" και σημείωσε ότι στα 10 χρόνια γάμου έχουν 3 παιδιά, 4 σκύλους και 1 χελώνα.". 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE