ΚΟΥΡΣΟΥΜΠΑ: Το ζήτημα με το δάνειο του συζύγου μου ελέχθη για να πλήξουν το πρόσωπο μου

ΚΟΥΡΣΟΥΜΠΑ: Το ζήτημα με το δάνειο του συζύγου μου ελέχθη για να πλήξουν το πρόσωπο μου

Απαράδεκτη χαρακτήρισε τη δημοσιοποίηση του θέματος με το δάνειο του συζύγου της η Επίτροπος Νομοθεσίας.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής την Πέμπτη (21/6) η Λήδα Κουρσουμπά μίλησε για ψευδείς και ανυπόστατες αναφορές παρουσία του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ο σύζυγός της ζήτησε αναδιάρθρωση δανείου, εξήγησε, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε δικαστική απόφαση αλλά διοικητική.

Σ ότι αφορά στην επιστολή με επιστολόχαρτο της Επιτρόπου Νομοθεσίας, υποστήριξε ότι απλώς διαβίβασε επιστολή του συζύγου της Ανδρέα Κουρσουμπά στον Χρηματοοικονομικό Επίτροπο.

«Δεν ζήτησα τίποτε από τον Επίτροπο», δήλωσε και κατήγγειλε ότι δεν είναι δουλειά του Γενικού Ελεγκτή να ασχολείται με τον σύζυγό της.

Κατέληξε δε λέγοντας ότι ο σύζυγός της καταστράφηκε οικονομικά από την εισβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.