Γ. Ελεγκτής: Σε ποιους εργαζόμενους του Συνεργατισμού θεωρεί πως δεν πρέπει να δοθούν αποζημιώσεις

Γ. Ελεγκτής: Σε ποιους εργαζόμενους του Συνεργατισμού θεωρεί πως δεν πρέπει να δοθούν αποζημιώσεις

Οι αποζημιώσεις των υπαλλήλων του Συνεργατισμού θα πρέπει να είναι ανάλογες με άλλων υπαλλήλων κρατικών εταιρειών που ιδιωτικοποιήθηκαν, αναφέρει ο Γενικός Ελεγκτής.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» και η δημοσιογράφος, Ελευθερία Παϊζάνου, ο Γενικός Ελεγκτής, θεωρεί απαράδεκτο και υπερβολικό το ύψος των αποζημιώσεων που απαιτούν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις για να δοθούν στους εργαζόμενους του Συνεργατισμού που θα αποχωρήσουν με το σχέδιο εθελούσιας εξόδου μετά την εξαγορά του από την Ελληνική.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.