ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Άντρας εντοπίστηκε τραυματισμένος σε χαντάκι – Άμεση κινητοποίηση εθελοντών

ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Άντρας εντοπίστηκε τραυματισμένος σε χαντάκι – Άμεση κινητοποίηση εθελοντών

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι εθελοντές μέλη του ΕΤΕΑ την Κυριακή (24/06) το απόγευμα μετά από πληροφορία ότι χάθηκαν τα ίχνη ηλικιωμένου άντρα στην Αγλαντζία.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Όπως μας αναφέρθηκε, μόλις δόθηκε η πληροφορία από το Αρχηγείο, για ελλείπον πρόσωπο, τέσσερα μέλη του Εθελοντικού Τμήματος Εκτάκτων Αναγκών του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομών, κινητοποιήθηκαν και άρχισαν τις έρευνες για εντοπισμό του ηλικιωμένου.

Λίγο αργότερα, ο ηλικιωμένος βρέθηκε στην βιομηχανική περιοχή Αγλαντζίας πλησίον της νεκρής ζώνης.

Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε σε χαντάκι και έφερε μικροεκδορές. Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε είχε τις αισθήσεις του.

Να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που τα μέλη της ΕΤΕΑ εντοπίζουν ελλείποντα πρόσωπα ή καλούνται να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε πολίτες που βρίσκονται σε κίνδυνο.

*Φωτογραφία Αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αβεβαιότητα και εμφανή στασιμότητα στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE