Η Κυριακή του Power of love ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι μαγιό! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κυριακή του Power of love ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι μαγιό! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Tι και αν δεν κέρδισε το έπαθλο των 10.000 ευρώ στο ριάλιτι της αγάπης. Η Κυριακή δεν φαίνεται να χαλάστηκε αφού κατάφερε να κερδίσει πολύ περισσότερους ακόλουθους στο instagram που «βομβαρδίζουν» με καρδούλες τις φωτογραφίες της. Όταν αυτές είναι με μαγιο μάλιστα, ο αντρικός πληθυσμός την αποθεώνει.

Η Κυριακή του Power of love δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το ριάλιτι αγάπης και άρχισε τις βουτιές με σέξι μαγιό.

Η σύντροφος του Σωκράτη μετά την αυλαία του ριάλιτι επέστρεψε με τους συμπαίκτες της Ελλάδα και δεν παρέλειψε να πάει στην παραλία.

Πόζαρε με μικροσκοπικό μπικίνι μαγιό στην Ανάβυσσο και «ανέβασε» φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο instagram.

Να θυμίσουμε ότι το κορίτσι θέλει να κάνει καριέρα στην τηλεόραση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE