ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κόσμος Ασφαλιστική: Σύναψη συνεργασίας με την διεθνούς εμβέλειας Εταιρεία Generali Global Health

Κόσμος Ασφαλιστική: Σύναψη συνεργασίας με την διεθνούς εμβέλειας Εταιρεία Generali Global Health

 

Η Κόσμος Ασφαλιστική Εταιρεία Δημόσια Λτδ, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας της για αναβάθμιση των υπηρεσιών της και ενίσχυση της ποιότητας του αποτελέσματος σε όλους τους τομείς, , προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με την διεθνούς εμβέλειας Εταιρεία Generali Global Health, μέλος του ομίλου ASSICURAZIONI GENERALI S.p.A.

 

Με σχεδόν 200 χρόνια λειτουργίας, η Generali αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, εργοδοτώντας 71.000 υπαλλήλους και ασφαλίζοντας πέραν των 57 εκατομμύριων πελατών. Η Generali Global Health (GGH), που εδρεύει στο Λονδίνο, αποτελεί το τμήμα του ομίλου που ειδικεύεται στην παροχή ασφαλιστικών προϊόντων υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη σε 55 εκατομμύρια πελάτες από 120 διαφορετικές χώρες και έχει συνεργασία με πέραν του ενός εκατομμύριου ιατρούς και νοσοκομεία, ανά το παγκόσμιο.

 

Μετά από πολυάριθμες διαπραγματεύσεις, στις 25 Ιουνίου 2018, Κόσμος Ασφαλιστική και Generali Global Health ένωσαν επίσημα τις δυνάμεις τους, ως συνεργάτες στον Κλάδο Υγείας, ενισχύοντας την παροχή Σχεδίων Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης στο καταναλωτικό κοινό της Κύπρου. Η Κόσμος Ασφαλιστική δηλώνει πολύ ευτυχής για αυτή τη νέα συνεργασία, όχι μόνο για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που έδειξε μια τόσο σημαντική Εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας, αλλά και για όλα όσα θα προσφέρει αυτή η πρωτοποριακή συνεργασία στο καταναλωτικό κοινό.

 

Εκπρόσωπος της Κόσμος Ασφαλιστική ανέφερε σχετικά με το θέμα ότι: «τα προϊόντα που θα προσφέρονται στην αγορά σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές καινοτομίες, την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και τη δυναμική της Generali, θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για την Εταιρεία.

Επομένως, αναμένεται ότι η αυτή η συνεργασία θα έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική αναβάθμιση στον τομέα της Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης, με θετική απήχηση προς το καταναλωτικό κοινό από τις πρώτες κιόλας μέρες».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top