ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΒΜΑΣ – ΜΑΜΜΑΡΙ: Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο

ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΒΜΑΣ – ΜΑΜΜΑΡΙ: Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο

Xειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο πέρασε η Αστυνομία για την υπόθεση σχετικά με την έκρηξη βόμβας σε όχημα 56χρονου στο Μάμμαρι.

Συγκεκριμένα πρόκειται για πρόσωπο ηλικίας 27 ετών ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο (07/07) η Αστυνομία στην επαρχία Λευκωσίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.

 Η υπόθεση αφορά στην έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού τύπου υδροσωλήνα, που είχε τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 56χρονου και εξερράγη στις 5 Ιουλίου, 2018 τα ξημερώματα, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του, στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο 27χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE