Το αμάξι πήρε φωτιά και εκείνος έκανε… φου για να τη σβήσει

Το αμάξι πήρε φωτιά και εκείνος έκανε… φου για να τη σβήσει

Τρεις άνδρες στο Τζιαμούσι της Κίνας, επιβιβάζονται στο αυτοκίνητό τους που είναι παρκαρισμένο έξω από ένα νοσοκομείο και ετοιμάζονται να αναχωρήσουν. Ο οδηγός επιχειρεί να βάλει μπροστά το όχημα, όταν ξαφνικά φλόγες βγαίνουν από το διαμέρισμα του κινητήρα.

Ευτυχώς κανείς από τους τρεις δεν έπαθε τίποτα, αλλά η αντίδραση του ενός, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ήταν όλα τα λεφτά.

Μόλις είδε τις φλόγες, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά φυσώντας την, λες και ήταν κερί σε τούρτα!

Τελικά η φωτιά έσβησε, αλλά όχι χάρη στο… φου του τύπου, αλλά με τη βοήθεια πυροσβεστήρα.

 

Από Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.